Wellcome In Chester World

Объявление

Присоединяйтесь к нам!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Wellcome In Chester World » ИНТЕРЕСНОЕ И ПОЛЕЗНОЕ » Что бы вы изменили/добавили на форуме?

Что бы вы изменили/добавили на форуме?

Сообщений 1 страница 20 из 21

1

ваши предложения по улучшению форума

0

2

ну,народ,пишіть....я ж це все для вас роблю....свої пропозиції,т.д.хочеться зробити форум шоб тут було життя,щоб люди з задоволенням заходили сюди....

0

3

Честер,а реально створювати розділи тем (ну ті шо музика,спорт,общение.....),чи тільки теми в цих розділах?

0

4

шо б то змінити,добавити....блін, зара б Честера добавити, а то нехватає.....

0

5

я добавився вже))))))Тоня,реально.кажи що саме,шось придумаєм

0

6

Збор опшої компанії на 24серпня!!!! пишіть хто хоче йти

0

7

Djvova
чувак,про то пиши в темі "давай поговорим"

+1

8

гг, флуділа нещасний))) ой, сама нафлудила))) а взагалі-то я вимагаю блакитного кольору хоч троха, і тоді буду спокійна)

0

9

Ого, фіга сє, які кольора психоделічні))))

0

10

Прюнцеска
))))))))))vse,postavuv take...i na ochi ne davut i prostenke

0

11

ги, травичка)))

0

12

Прюнцеска
попробуй сама собі поставити оформлення в настройках.воно буду таке як ти захочеш

0

13

Честер, мені здається тут мало мистецтва. Одна музика. А як же література, кінематографія, архітектура, поезія? Ще би містику....шось тіпа того.... Ну не всьо окремо,а так...шоб створити групу тем: "мистецтво"...і ше одну "містика".

0

14

переписати сайт на укр.мову.

Отредактировано HMG-DeathZone (2008-08-25 15:08:20)

0

15

HMG-DeathZone
нажаль то неможливо....хочаааа.......пропоную поставити це питання на голосування в темі голосування в форумі "общение"

0

16

та ну ето не серьёзна я вот с Донбасса выж понимаете меня ? я надеюсь зачем менять язык?? и так нормалёк ведь общение идёт на всех языках... ! и еще одно админ возможно ли добавить еще смайликофф :)??:D

0

17

Xaoc
а смысл?))))))

0

18

в смысле .?..смысл в смайликах или  в языке?

0

19

в смайликах

0

20

ну не знаю я думаю что людям будет  по прятнее так общаться (ну ето моё мнение) ... хотя всё ето делаеться толко методом голосования

0

Вы здесь » Wellcome In Chester World » ИНТЕРЕСНОЕ И ПОЛЕЗНОЕ » Что бы вы изменили/добавили на форуме?