пишем об мобильном операторе диджус
Djuice
Сообщений 1 страница 17 из 17
Поделиться22008-06-17 19:36:20
пишем об мобильном операторе диджус
а шо писать то,....гггг
Поделиться32008-06-17 19:38:13
все что хочешь знать об этом операторе,либо рассказать что-то интересное что мы не знаем
Поделиться42008-08-17 15:08:55
Лично для меня это главный оператор,у меня он 3 года. Только немного жалею что подключила акцию диджус-фан, хотя тут есть свои плюсы и минусы. А еще зимой я заказала за 10 грн. 480 смс, и они мне приходят по 40 смс каждый месяц.
Поделиться52008-08-17 15:10:36
)))у меня тот же тариф)))я се по 10 грн заказываю 250 смс на месяц
Поделиться62008-08-17 19:03:21
Угу..жаль что звонить дорого и дует не подключается((((
Поделиться72008-08-19 21:57:49
на діджус-порталі, пісень багато, по якій ціні їх закачати..розкажи мені мій дружеееее......
Поделиться82008-08-20 00:10:48
7 грн одна якшо ти про мелорінг,а якшо про пісні,звертайся до мене,я тобі скачаю і скину шо попросиш...і як попросиш)))
Поделиться92008-08-20 00:15:38
а як тре просити?
Поделиться102008-08-20 00:17:38
ПАДШИЙ АНГЕЛ
флуд.....прохання у тему секс,яку я зараз створю,і там я тобі детально все розкажу))))))
Поделиться112008-08-23 21:04:28
вже на ньому 5 років))скарг нема..і думаю не буде.
Поделиться122008-08-24 03:19:33
HMG-DeathZone
5 рокыв-то не можливо,так як оператору дыджус всього осынню буде 4 роки))))
Поделиться132008-08-25 15:03:10
5 рокыв-то не можливо,так як оператору дыджус всього осынню буде 4 роки))))
помилилась значить ...від заснування тоді із ними
Поделиться142008-12-07 21:08:42
Акция «SMS XL»
djuice пропонує 50 SMS за 50 коп. І так щодня!
Не пропусти супер вигідну акцію «SMS XL»! Це найпростіша можливість кожного дня до 31 січня 2010 року включно отримувати на свій рахунок 50 SMS.
Не обмежуй себе у SMS-переписці з друзями. Абонплата за участь в акції становить всього 0,50 грн на добу.
Акція триває з 4 по 30 листопада 2008 року включно. Замовити її можуть лише абоненти тарифних планів TALK NON-STOP або FUN NON-STOP.
Перший раз ти можеш безкоштовно замовити акцію за номером 477*15 або за допомогою системи обслуговування «Мій DJUICE» до 30 листопада 2008 року включно. Кожне чергове замовлення акції по 31 січня 2010 року коштує 1 грн.
Акційні SMS можна відправляти на всі номери djuice. Нараховані за день 50 SMS ти можеш використати протягом доби, невикористані SMS – анулюються.
Для перевірки залишку акційних SMS-повідомлень відправ запит *118#.
Поделиться152008-12-07 21:09:31
TALK NON-STOP
djuice пропонує тобі новий тарифний план TALK NON-STOP!
Спілкуйся зі своїми друзями нон-стоп лише по 0,05 грн/хв на всі номери djuice!
DJUICE TALK NON-STOP
Вихідні дзвінки на номери абонентів DJUICE 0,05 грн/хв
Вихідні дзвінки на інші мобільні номери та номери фіксованого зв’язку в межах України 0,85 грн/хв
Плата за з’єднання 0,39 грн
Вартість відправки SMS в межах України, за повідомлення 0,25 грн
Вартість відправлення SMS за межі України, за повідомлення 0,65 грн
Вартість відправки MMS в межах України, за повідомлення 0,75 грн
Вартість відправлення MMS за межі України, за повідомлення 5,00 грн
Головне, що тарифний план TALK NON-STOP діє на постійній основі.
Замовляй тарифний план TALK NON-STOP з 1 вересня 2008 по 28 лютого 2009 року включно за номером 477, або за допомогою системи обслуговування «Мій DJUICE». Перший раз ти можеш безкоштовно змінити свій тарифний план на «djuice talk non-stop», а будь-яка чергова зміна тарифних планів коштує 10 грн.
Зауваж, якщо ти будеш обслуговуватися за умовами тарифного плану «talk non-stop», тобі не будуть надаватися послуги «Friends», «Дует», «Улюблені номери» та «Нічний тариф». Якщо у тебе була підключена будь-яка з цих послуг, то при активації тарифного плану TALK NON-STOP, вони автоматично відключаються. Також ти не зможеш замовити собі пакети послуг «Talk-Pack», «SMS-Pack» і «MMS-Pack».
Акційні хвилини, текстові та мультимедійні повідомлення, нараховані тобі згідно з програмою лояльності «DJUICE-forever», при переході на обслуговування на умовах тарифного плану TALK NON-STOP зберігаються.
Ніяких обмежень у спілкуванні з новим тарифним планом TALK NON-STOP!
Поделиться162008-12-07 21:10:04
FUN NON-STOP»
Гарячі новини від djuice! Супервигідні тарифи та безлімітні SMS!
Цього літа на тебе чекає шалений SMS-турнір, а також гарячі вигідні тарифи від djuice!
2 червня 2008 року djuice відкриває літній сезон з тарифним планом «FUN NON-STOP». Спілкуйся з друзями досхочу!
Тарифний план «FUN NON-STOP»
Дзвінки на номери абонентів усіх операторів мобільного та фіксованого зв’язку в межах України 0,49 грн/хв
Дзвінки на 3 номери послуги «friends» 0,07 грн/хв
Плата за з’єднання 0,39 грн
Вартість відправлення SMS в межах України, за повідомлення 0,10 грн
Вартість відправлення SMS за межі України, за повідомлення 0,65 грн
Вартість відправлення MMS в межах України, за повідомлення 0,35 грн
Вартість відправлення MMS за межі України, за повідомлення 5,00 грн
Тарифний план «FUN NON-STOP» діє на постійній основі без обмеження терміну дії.
Підключення до тарифного плану «fun non-stop» триває з 2 червня 2008 по 28 лютого 2009 року включно.
Щоб підключитися до тарифного плану «FUN NON-STOP», тобі необхідно активувати новий стартовий пакет, або подати заявку, зателефонувавши за номером 477. Також ти можеш скористатись системою самообслуговування «Мій djuice». Вперше ти можеш змінити діючий тарифний план на «FUN NON-STOP» безкоштовно, але надалі за зміну тарифного плану тобі потрібно буде сплатити 10 гривень.
Також з тарифним планом «fun non-stop» ти маєш можливість спілкуватися з трьома друзями всього по 0,07 грн/хв. Замовляй послугу «friends», вартість реєстрації кожного з трьох номерів становить 5 гривень. Ти можеш з легкістю змінювати ці номери. Вартість зміни номера для послуги «friends» – 5 гривень.
Удосконалюй свій тарифний план! Замовляй додатково безлімітні SMS від djuice і влаштуй друзям справжню SMS-атаку!
Під безлімітними SMS слід розуміти можливість придбати 1000 SMS для відправлення на номери djuice за 20 гривень. Або обирай інші варіанти: 250 SMS для відправлення на номери djuice за 10 гривень чи 100 SMS для відправлення на номери djuice за 7 гривень.
Замовити пакети SMS можуть лише абоненти тарифного плану «FUN NON-STOP».
Замовлення здійснюється за номером 477 (дзвінки з мобільного телефону в мережі «Київстар» безкоштовні) або за допомогою системи самообслуговування «Мій djuice».
Зауваж, що пакет SMS доступний для використання протягом 30 днів з моменту їх нарахування на номер твого мобільного телефону. Протягом 30 днів можна замовити не більше одного пакета. Не використані протягом 30 днів SMS анулюються. Для перевірки залишку SMS-повідомлень набери на своєму мобільному телефоні команду *119# і натисни кнопку виклику.
При переході на тарифний план «fun non-stop», умови використання програми лояльності «djuice-forever», зберігаються.
Поделиться172009-09-27 03:16:39
Djuice представил тарифный план «Djuice Безлим»
1 июляDjuice • Mobility • Мобильная связь
Оператор мобильной связи Djuice объявил о старте нового тарифного плана «Djuice Безлим», который предоставляет бесплатное общение внутри сети за 30 грн. на 30 дней. Безлимит запускается с 1 июля 2009 года и имеет неограниченный срок действия.
«Djuice Безлим» предназначен для молодежи, которая много общается, обменивается MMS и пользуется Интернетом. При пополнении счета на 30 грн. или больше абонент, который обслуживается на условиях нового тарифного плана, получает бесплатные разговоры внутри сети, без платы за соединение. Стоимость минуты разговора другим абонентам любого оператора мобильной и фиксированной связи Украины – 1 грн.
Кроме бесплатных разговоров, абоненты «Djuice Безлим» могут получать различные бонусы. Пакеты по 5 и 20 MMS для обмена сообщениями с другими абонентами Djuice – за 1,5 и 3 грн. в неделю, соответственно. Также новый тариф предлагает интернет-пакеты по 10 Мб за 10 грн. в неделю. Заказать MMS или интернет-пакеты можно по номеру 477 или через систему самообслуживания «Мой Djuice». Пакеты услуг доступны в неограниченном количестве. Срок действия бонусов составляет 7 дней с момента их начисления.
Абоненты, которые активируют стартовый пакет Djuice, начиная с 1 июля, смогут перейти на тарифный план «Djuice Безлим» бесплатно. Стоимость перехода на новый тарифный план для других абонентов Djuice составит 20 грн. Абоненты, которые подключат новый тариф, первые пять дней смогут, без пополнения счета, бесплатно разговаривать внутри сети без платы за соединение.