Wellcome In Chester World

Объявление

Присоединяйтесь к нам!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Wellcome In Chester World » ЗНАКОМСТВА » Бар Форума

Бар Форума

Сообщений 21 страница 40 из 100

21

Ну ладно, я вже скаргу подала, давай хоч яєшню з жарю... Йой, який бардак на кухні... Гори немитого посуду... Ай...ця гора падає... ааааааааййййй.... Йдем звідси, це не ми...... Краще за барною стійкою давай посидим, намішаєм коктейлів... Правда я не вмію, але нічо, берем всьо саме дороге і змішуєм, всеодно на шару!!!)))

0

22

ну давай замутим "йожика", зливай все в трьохлітрову банку, зара погудимо  :smoke:

0

23

Давай взбовтуй... Обережно шоб не розбилось, як та гора посуду...)))) Але нічо, бухла тут дофіга, на відміну від закуски)))

0

24

калать-калать, о давай стопарик, випєм за нас красивих.........но-но, ше не пий, давай чокнемся....цок....буль,буль...о ..хорошо пошло, обещало вернутся.....

0

25

Ук, кльово, як на світ народилась!))) Бери помідорчика!)) Як думаєш,вернеться?

0

26

ням-ням, хоч одне тут шось є добре...та нє, думаю не вернеться, якшо добре закусити...ну як то кажуть, между первой и второй,переривчик небольшой.....буль.......счас как спою......

0

27

Ну, дакай Караля і Шута, я їх тоже люблю...чи краще Кіркорова? Ой,тобто Кіпєлова... Я свабооодееен.........

0

28

Т-т-Тоняяяя, тииии меня уважаєєшшшш? :smoke:

0

29

Уууваажаю...  (бумц в тарілку з помідорами))))))

0

30

нє, ну де ше спати.....ше десерту небуло.....г..г...г.., блін, хтось згадує......давай спойом...наше р..р.. рідне....

0

31

ой чий то кінь стоїть.....зубами клацає.....чи він нічо не їв....чи він прибацаний......

0

32

нє,ну ніфіга собі!!!устроїли тут бардак йопт.....модераторша алкаголіком стала...ппц...куди світ котиться....

0

33

а ми тебе чекали, ....ну чесно-чесно))

0

34

ПАДШИЙ АНГЕЛ
ы не дочекались,да?....всьо,не бачити вам заначки мого бухла раз так....

0

35

ооооо, бармен...явился, не запилился...наливай похмелитись...

0

36

бармен мені будласка мартіні 50грам але нє ліпше конячу дозу ато сьогодні жена не дала спати гігігігі )))))))))

0

37

Djvova
вот я тобі ща дам статус "Бармен форуму"і будеш тут розливати,ок?

0

38

оооо давай буду прікалуватись гігігігі  :rofl:

0

39

Djvova
маєш!!!давай мені кіло водочки і пончик

0

40

щас будет сек ато офіціантка ше не відійшла бо я її в підсобці  :playful:    :D  мушу сам принести ))))))))

0

Вы здесь » Wellcome In Chester World » ЗНАКОМСТВА » Бар Форума